menu:

Webdesign

Of het nu om een grootschalige of kleine onderneming gaat, het is belangrijk dat de wereld weet wat er allemaal mogelijk is. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld gebruiken talloze mensen het Internet. Het is daarom een ideale plek om informatie te geven over producten en/of diensten.

Tegenwoordig zijn websites er niet alleen om te ‘informeren’ cq het vrijblijvend op een rij zetten van aan te bieden producten en/of diensten. Belangrijker nog is het ‘converteren’ waardoor een website een serieuze klant- en omzetgenerator wordt. Converteren betekent het in contact komen met de klant. Een eerste stap tot verkopen of opdrachten.

Een website is geen digitaal kunstproduct. Het is een middel om de producten en/of de diensten van de eigenaar van de site kenbaar te maken.

Een website dient bezoekers goed te informeren. Een aantrekkelijke vormgeving, goed geformuleerde teksten en ‘mooi’ beeld zijn bepalend voor het succes van een website. Te veel design elementen leiden alleen maar af.

Het is belangrijk dat een website iets vertelt over de bedoeling van de eigenaar. ‘Contact’ kan belangrijk zijn. Het uitnodigen op bezoek in het atelier of studio te komen is een belangrijke mogelijkheid om kennis te maken en zo tot een opdracht of aankoop te komen.
Hetzelfde geldt voor het aanbieden van producten. Vergeet niet te vermelden dat (veel van) het werk in het portfolio te koop is.
Het zomaar op een hoop gooien van een aantal producten of diensten in de hoop dat een eventuele bezoeker er wel iets van zijn gading uit zal halen, is geen goede aanpak. Een slimme opzet en navigatie kan er voor zorgen dat de producten en diensten op een juiste manier de aandacht krijgen.

webdesign responsive beeld bijhouden onderhoud vinden afspraak

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde