menu:

 Hoeveel kost een website me?

Wat de kosten betreft: de 'flat-fee' is € 250,- Daarvoor wordt een 'basissite' geleverd. Dit is een professionele website met een welkomspagina (de homepage); een product- of portfolio-pagina; een informatie- en een contact-pagina. In veel gevallen is zo'n basissite al een geheel complete website.

Optioneel zijn de diverse uitbreidingen in de vorm van (pagina's met) afbeeldingen en / of teksten. Tevens zijn er modules zoals een content management systeem, Google-kaart aanduidingen, een zoekfunctie of speciale pagina's smartphones.

Bijkomende kosten gaan via een uurtarief à 60,- euro. Voor alle toevoegingen en uitbreidingen en andere werkzaamheden wordt vooraf een offerte gemaakt.

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde