menu:

Vinden.

Dat een website met wat slimme codes 'zomaar' bovenin alle zoekmachines vermeld kan worden is een sprookje. Wel kan de opmaak en trefwoorden er voor zorgen dat wat gevonden moet worden ook gevonden wordt.

De home-page van een website is allang niet meer de 'voordeur'. Via een zoekmachine kan een bezoeker via iedere willekeurige pagina (en afbeelding!) de website binnenkomen. Het is daarom belangrijk dat de beschrijving die in de zoekmachine te lezen is, helder en duidelijk aangeeft waar het in de pagina om gaat.

Pagina's waarvan de eigenaar liever niet heeft dat ze in zoekmachines te vinden zijn kunnen worden geblokkeerd.

Voor iedere website wordt een Google-analytics account aangemaakt. Google-analytics geeft uitgebreide (anonieme) informatie over aantallen, locatie en gedrag van de bezoekers van een website.

webdesign responsive beeld bijhouden onderhoud vinden afspraak

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde