menu:

Werk uit handen nemen

Kunstzyde neemt voor het bouwen van een website alle werk uit handen. Niet alleen bouwen maar ook aanpassingen en toevoegen doet Kunstzyde, meestal nog op dezelfde dag. Hierdoor is er voor de eigenaar van de website meer tijd voor het werken als beeldend kunstenaar, ontwerper of fotograaf.

Optioneel is een door Kunstzyde ontwikkeld CMS (Content Management Systeem) om zaken als 'nieuws' of 'recent werk' op de website te plaatsen.

Het door Kunstzyde ontwikkelde CMS is aanvullend op de vaste content van een (door Kunstzyde gebouwde) website. Dat betekent dat de CMS content op de daartoe bestemde plek wordt toegevoegd zodat de constructie van de pagina of site ongewijzigd blijft. Er kan dus niets misgaan!

webdesign responsive beeld bijhouden onderhoud vinden afspraak

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde