menu:

Onderhoud

Niet iedereen heeft tijd, zin of de kennis om een website te onderhouden. Kunstzyde neemt dit werk uit handen.

Allereerst is er tot 3 maanden na oplevering gratis update en onderhoud van de gemaakte website. Dat houdt het actualiseren van tekst en / of beeldelementen in.

Hiernaast is er een handig onderhoudscontract. Het werkt als een knipkaart waarbij vooraf updates worden ingekocht. Een contract voor 10 updates is er voor €150,-

Updates gaan per pagina. Het zijn aanpassingen of aanvullingen van teksten en/of het wijzigen of plaatsen van een afbeeldingen. Het kan dan best -binnen alle redelijkheid natuurlijk - om meer dan één tekstwijziging of plaatsing van een afbeelding gaan*.

Naast de 'knipkaart' is er de mogelijkheid een 'onderhoudscontract' af te sluiten. Hierin is overeengekomen hoe de website wordt onderhouden/bijgewerkt .

Updates worden vaak dezelfde dag nog geplaatst.

Dit onderhoudscontract geldt alleen voor door Kunstzyde gebouwde sites.
Het toevoegen van nieuwe pagina's en of modules aan een website gaat volgens het uurtarief à 60,- euro per uur.

*Een update gaat per pagina met een maximum van 10 afbeeldingen en/of 10 tekstblokken

webdesign responsive beeld bijhouden onderhoud vinden afspraak

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde