menu:

Website Stichting Specchio


website

Website van de Stichting Specchio

De Stichting Specchio hecht een groot belang aan voortzetting van de traditie waar beeldend kunstenaars op hun eigen wijze het recente of verre verleden verbeelden. Zij ondersteunt en stimuleert daarom activiteiten in de hedendaagse beeldende kunsten die gelieerd zijn aan de geschiedenis of deze als onderwerp hebben. Zij doet dit door middelen ter beschikking te stellen uit donaties, subsidies, sponsoring en eigen verdiensten.

Een belangrijke activiteit van de Stichting Specchio is het opzetten, bijhouden en promoten van de website specchio.nl. Via deze website worden door de stichting ontwikkelde en/of ondersteunde projecten en activiteiten getoond zodat een breed publiek hier kennis van kan nemen. Voor het project 'Het Avondland' is er een schilderijenreeks opgenomen. De schilderijen zijn inclusief een toelichting te zien. Via de knop 'pointers' verschijnt er een knoppenschermpje dat - na met een muis over een knop te zijn gegaan - een detail in het schilderij verklaart.
Door op het vergrootglas icoontje - waar beschikbaar - te klikken, kunnen de schilderijen 'en detail' bekeken worden.

Als deze website met een smartphone wordt bekeken verschijnt de 'phone-site' van Kunstzyde. Hier zijn verschillende demo's te zien waaronder diverse slideshows en een demo routebeschrijving. Deze demo geeft de wandelroute aan vanaf de locatie waar de smartphone zich bevindt tot aan het Rijksmuseum. Een bezoekje waard!

Ga naar de 'Phone site' van Kunstzyde